Gratis offerte voor zonnepanelen aanvragen

  Offerte zonnepanel aanvragen

  Vul het formulier in en ontvang al snel uw zonnepanelen offerte per mail.

  Hoe werkt het?

  Vraag eenvoudig online een offerte zonnepanelen aan om te weten waar u aan toe bent. U zit nog nergens aan vast en u word vrijblijvend benaderd door maximaal 3 aanbieders om de wensen en eisen te bespreken.

  Like onze pagina!

  Voordelen zonnepanelen

  • “Gratis” stroom
  • Investering welke vele jaren meegaat
  • Direct profiteren van lagere energielasten
  • Snelle levertijden mogelijk
  • Creëert meteen een meerwaarde van uw huis

  Investering in zonnepanelen terugverdienen

  In het verleden hadden we een hele mooie online calculator om de terugverdientijd te berekenen. Deze hebben wij inmiddels offline gehaald omdat de terugverdientijd van zonnepanelen eigenlijk niet meer te berekenen is. De steeds maar stijgende energiekosten laten echter op dit moment wel zien dat nu op dit moment de terugverdientijd heel kort is. Met stroomprijzen die naar 97 cent per kwh gaan is het heel bizar gestegen. Echter de overheid wil ook nog steeds iets gaan doen met de salderingsregelen, oftewel het terugleveren van stroom en wat u als zonnepaneel eigenaar dus terugverdiend. Nu op dit moment is deze nog gunstig, alleen de grote vraag is nu voor hoelang.

  Wij raden u dan ook goed aan om te kijken naar het hier en nu. De stroomprijzen zijn historisch hoog. Met zonnepanelen kunt u hier een stuk minder afhankelijk van worden. Als uw dak goed geschikt is en u heeft er genoeg budget voor dan raden we u dan ook aan om genoeg panelen op het dak te gaan leggen waarmee uw eigen energieverbruik gedekt is. Denk hierbij ook goed aan de toekomst voor het geval u nog een warmtepomp wilt gaan aanschaffen of een elektrische auto. Met een van beide of misschien zelfs allebei dan gaat uw energieverbruik op jaarbasis flink omhoog! U kunt als u wilt ook meerdere zonnepanelen offertes aanvragen om te vergelijken wat het u zal kosten bij aanschaf van 8, 12 of misschien zelfs 16 panelen. Vaak is de meerprijs van 8 naar bijv. 12 panelen helemaal niet zo schokkend.

  Zelf zonnepanelen offerte aanvragen

  Het zelf aanvragen van een offerte maken we heel eenvoudig voor u. Wij hebben hiervoor wel een aantal gegevens nodig om u in contact te brengen met de juiste bedrijven. Het is daarbij bijvoorbeeld belangrijk of het huis uw eigendom is, in welke plaats uw huis staat en wat u ongeveer van ons verwacht. Wilt u weten hoe het hele proces van offerte aanvragen geregeld word? Dan kunt u dat hier teruglezen. Wij zorgen er in ieder geval voor dat u zo snel mogelijk 1 of meerdere offertes in uw digitale post krijgt zodat u kunt kijken wat voor u het beste is.

  Zonnepaneel offerte

  Gratis offerte voor zonnepanelen aanvragen Voornaam: Achternaam: Postcode: Huisnummer: Straat: Stad: E-mailadres: Telefoonnummer: Soort aanvraag: ParticulierZakelijk Ben je eigenaar van de woning? Ja, ik ben