Hoe werkt het?

1. Categorie kiezen

2. Formulier invullen

3. Ontvang Offertes

Soorten zonwering

Soorten zonwering

De zon uit uw huis weren kan met zonwering aan de binnenkant, en aan de buitenzijde van uw woning. Hieronder vindt u een overzicht van de soorten zonneschermen die u buiten kunt toepassen.

 

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn de eenvoudigste vorm van zonwering. Het scherm hangt boven het raam en komt aan een arm naar buiten. Uitvalschermen zijn vaak ook de goedkoopste zonwering.

 

Knikarmschermen

Uitvalschermen zijn minder handig bij een balkon, terras of in uw tuin; de arm van het scherm zit dan vaak hinderlijk in de weg. Bij knikarmschermen zit de arm tegen het doek aan, zodat u er vrij onderdoor kunt lopen.

 

Markiezen

Markiezen zijn traditionele zonneschermen die een 'tentje' om een raam vormen. Een markies heeft ook doek aan de zijkant en loopt bol naar beneden af. Ze worden vooral gebruikt bij karakteristieke panden.

 

Screens

Een screen is een zonnescherm dat plat tegen een raam ligt en is daardoor geschikt voor ramen waar u langs moet lopen, of voor toepassingen in appartementen en op grotere hoogte.

 

Vrijstaande zonwering

In tuinen en op terrassen wordt steeds vaker een constructie met vrijstaande zonwering geplaatst, waarmee u een 'dak' over het terras kunt trekken.

 

Direct offertes aanvragen en vergelijken >

 

Lees meer over zonwering:

>> Offertes aanvragen voor zonwering
>> Uitvalschermen
>> Knikarmschermen
>> Markiezen
>> Screens
>> Waar moet u op letten bij zonwering?

 

Verwante onderwerpen:

 

Kozijnen Serre
Rolluiken Veranda's
Schuifpui