Hoe werkt het?

1. Categorie kiezen

2. Formulier invullen

3. Ontvang Offertes

Jacuzzi onderhouden

Jacuzzi onderhouden

Veel mensen denken dat een jacuzzi of hot tub veel onderhoud vraagt. Dat valt in de praktijk best mee, en is ook afhankelijk van hoe vaak en met hoeveel personen u de jacuzzi gebruikt.

 

Als u de jacuzzi bijvoorbeeld normaal gebruikt, met twee personen, dan is het gemiddeld eens per twee maanden nodig om het water in de kuip te verversen en de kuip schoon te maken. Gebruikt u de jacuzzi niet vaak, dan is het meestal voldoende om een gedeelte van het water te laten weglopen en aan te vullen met schoon water.

 

Afdak boven jacuzzi

Om onnodig vervuiling van het water te voorkomen, kunt u een afdak boven de jacuzzi of hot tub plaatsen. Dat scheelt vervuiling door boombladeren, takjes en vogelpoep. Dek de jacuzzi af als u hem niet gebruikt, en reinig de filters regelmatig. Hoe vaak dat nodig is, verschilt per model en fabrikant.

 

Een jacuzzi-specialist kan u precies vertellen welk onderhoud in uw geval nodig is. Wilt u meer informatie en een indicatie van de kosten van een jacuzzi, dan kunt u via de knop hieronder direct in contact komen met meerdere jacuzzi-specialisten.

 

Direct offertes aanvragen en vergelijken >

 

Lees meer over jacuzzi's:

>> Offertes aanvragen voor een jacuzzi of hot tub
>> Jacuzzi voor binnen

 

Verwante onderwerpen:

 

Sauna Veranda
Serre Zonwering
Ventilatie Zwembaden