Hoe werkt het?

1. Categorie kiezen

2. Formulier invullen

3. Ontvang Offertes

Disclaimer

 

Deze website is onderdeel van Gratisofferte.nl B.V.

Gratisofferte.nl beheert meerdere websites waar de gebruiker de dienst wordt aangeboden om tot maximaal 5 offertes op te vragen om zo een gewenst product te kunnen vergelijken. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de websites van Gratisofferte.nl. Door het gebruik van de website accepteert de gebruiker deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Gratisofferte.nl doet haar uiterste best om te voorkomen dat de informatie die op de websites wordt verstrekt geen fouten te laten bevatten. Deze garantie kunnen we helaas niet geven. Voor eventuele onjuistheden op onze website is Gratisofferte.nl niet aansprakelijk. Heeft u foutieve informatie op onze website gezien stellen wij het op prijs als u ons daarvan op de hoogte stelt. Dit kan via het contactformulier op Gratisofferte.nl of via:

Gratisofferte.nl B.V.
Bahialaan 100
3065 WC  Rotterdam
Nederland

T: +31 (0)85 - 600 1000
E:
klantenservice@gartisofferte.nl

Rechten

Alles wat op de websites van Gratisofferte.nl staat mag enkel gebruikt worden voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers van de websites van Gratisofferte.nl mogen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming niks van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen.  Gratisofferte.nl, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op de websites van Gratisofferte.nl staat. 

Wijzigingen van de disclaimer

Gratisofferte.nl behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. Gratisofferte.nl adviseert u daarom regelmatig op deze pagina te kijken voor eventuele veranderingen die zijn doorgevoerd.

 

Deze disclaimer is voor het laatste gewijzigd op 4 juni 2014.