Hoe werkt het?

1. Categorie kiezen

2. Formulier invullen

3. Ontvang Offertes

Uitvalschermen - voordelige zonwering

Uitvalschermen - voordelige zonwering

Bent u op zoek naar een goed en niet al te duur zonnescherm? Dan kan een uitvalscherm precies zijn wat u zoekt. Uitvalschermen zijn stevig en praktisch, en u kunt ze op veel plaatsen in en om uw woning of bedrijfspand toepassen.

 

Een uitvalscherm is de eenvoudigste vorm van zonwering: de bak met daarin het doek wordt boven het raam aangebracht. Aan weerszijden van het raam worden de armen bevestigd die het doek naar beneden begeleiden. De arm houdt het doek op zijn plaats.

 

Nadelen van uitvalschermen

Die armen vormen wel een nadeel van uitvalschermen, doordat ze de doorgang langs het raam belemmeren. Uitvalschermen zijn daarom minder geschikt als u veel langs het raam loopt, of als zonwering boven een terras. In zo'n geval loont het echt de moeite om te investeren in een knikarmscherm, ook al zijn die wat duurder.

 

Een ander aandachtspunt bij uitvalschermen is de windvastheid. Vraag bij uw leverancier om windvaste schermen; deze kunnen ook op grotere hoogte worden toegepast.

 

Wilt u weten wat uitvalschermen voor uw woning of bedrijf zouden kosten? Vraag dan hieronder vrijblijvend offertes aan voor deze vorm van zonwering.

 

Direct offertes aanvragen en vergelijken >

 

Lees meer over zonwering:

>> Offertes aanvragen voor zonwering
>> Soorten zonwering
>> Knikarmschermen
>> Markiezen
>> Screens
>> Waar moet u op letten bij zonwering?

 

Verwante onderwerpen: 

 

Kozijnen Serre
Rolluiken Veranda's
Schuifpui