Hoe werkt het?

1. Categorie kiezen

2. Formulier invullen

3. Ontvang Offertes

Screens

Screens

U woont in een appartement of heeft geen ruimte voor zonwering die buiten de gevel steekt? In zo'n geval zijn screens een praktische en prachtige oplossing. Screens zijn zonneschermen die strak langs het raam vallen; ze steken dus niet uit. De ruimte voor het raam blijft vrij, waardoor screens ook heel handig zijn als er een pad langs het raam loopt.

 

Een screen heeft nog een voordeel: overdag is inkijk van buiten onmogelijk, terwijl u wel naar buiten kunt kijken. Tegelijkertijd filtert een screen meer dan negentig procent van het zonlicht, waardoor het binnen aangenaam is.

 

Windvaste screens

Windvaste screens zijn zeer geschikt voor montage boven de vensters van appartementen. Door de constructie kunnen deze screens een flinke windkracht weerstaan. Bijkomend voordeel is dat de screens en het frame in vrijwel alle mogelijke kleuren verkrijgbaar zijn. Als er dus specifieke eisen aan die kleur worden gesteld, bijvoorbeeld in de reglementen van de Vereniging van Eigenaars, kan daar meestal zonder moeite aan worden voldaan.

 

Direct offertes aanvragen en vergelijken >

 

Lees meer over zonwering:

>> Offertes aanvragen voor zonwering
>> Soorten zonwering
>> Uitvalschermen
>> Knikarmschermen
>> Markiezen
>> Waar moet u op letten bij zonwering?

 

Verwante onderwerpen: 

 

Kozijnen Serre
Rolluiken Veranda's
Schuifpui