Hoe werkt het?

1. Categorie kiezen

2. Formulier invullen

3. Ontvang Offertes

Markiezen

Markiezen

Markiezen zijn een markante vorm van zonwering - ze kunnen uw woning of bedrijfspand een zeer chique uitstraling geven. Daarnaast zijn ze ook zeer praktisch. Door het model - een halfrond zonnescherm dat zowel boven als naast het raam of de deur hangt - wordt ook het zonlicht dat van opzij komt, geweerd.

 

Markiezen geven een authentieke uitstraling

Er zijn markiezen verkrijgbaar die goed te combineren zijn met (dubbele) openslaande deuren - ideaal als u een traditioneler pand heeft. Markiezen zijn sowieso een sieraad voor woningen, bedrijfspanden of winkels met een authentieke uitstraling. Ze onderstrepen het karakter van uw huis of bedrijf.

 

De kappen of cassettes van markiezen kunnen zowel in hout als in aluminium worden uitgevoerd. Hout versterkt nog eens de authentieke uitstraling; aluminium is makkelijker in het onderhoud. Het doek van de markies kunt u kiezen in een door u gewenst design en kleur.

 

Wilt u weten wat markiezen voor uw woning of bedrijf zouden kosten? Via de knop hieronder vraagt u prijsopgave aan bij verschillende specialisten in zonwering.

 

Direct offertes aanvragen en vergelijken >

 

Lees meer over zonwering:

>> Offertes aanvragen voor zonwering
>> Soorten zonwering
>> Uitvalschermen
>> Knikarmschermen
>> Screens
>> Waar moet u op letten bij zonwering?

 

Verwante onderwerpen:

 

Kozijnen Serre
Rolluiken Veranda's
Schuifpui