Hoe werkt het?

1. Categorie kiezen

2. Formulier invullen

3. Ontvang Offertes

Knikarmschermen - zonwering voor terras, tuin en balkon

Knikarmschermen - zonwering voor terras, tuin en balkon

Als u verkoelende schaduw in uw tuin, op uw terras of balkon zoekt, is een knikarmscherm een zeer praktische oplossing. Een knikarmscherm kunt u op elke gewenste stand uitzetten. De scharnierende arm zit hoog tegen het doek, en vouwt op die hoogte langs het scherm uit naar buiten. U kunt dus altijd onder het scherm doorlopen, zonder dat u last heeft van een hinderlijke arm, zoals bij een uitvalscherm.

 

Praktische knikarmschermen

Een knikarmscherm is een daardoor een zonnescherm dat in zeer veel situaties toegepast kan worden. De kast om het scherm is meestal in vele kleuren verkrijgbaar, zodat deze altijd bij uw gevel, de bakstenen of de overige zonwering past. Ook voor het doek kunt u kiezen uit zeer veel mogelijkheden, van een klassieke streep tot een grote verscheidenheid aan uni kleuren.

 

Knikarmschermen zijn over het algemeen goed windvast. Uw zonweringspecialist kan u adviseren over de geschiktheid van een knikarmscherm in uw situatie. Wilt u weten wat een knikarmscherm voor uw woning zou kosten? Vraag dan via de knop hieronder in een keer meerdere offertes aan.

 

Direct offertes aanvragen en vergelijken >

 

Lees meer over zonwering:

>> Offertes aanvragen voor zonwering
>> Soorten zonwering
>> Uitvalschermen
>> Markiezen
>> Screens
>> Waar moet u op letten bij zonwering?

 

Verwante onderwerpen:

 

Kozijnen Serre
Rolluiken Veranda's
Schuifpui